¡Bienvenidos a Claret Xàtiva! Gracias por elegirme

Admissió escolar telemàtica per al curs 2020-2021 a la web telematricula.es

La Conselleria d'Educació, Cultura i Esport ha creat el web telematricula.es per a fer l'admissió escolar telemàtica per al pròxim curs 2020-2021 a qualsevol etapa educativa de manera ràpida i senzilla. Les famílies únicament necessiten tindre a mà el DNI o NIE per a obtindre la clau d'admissió necessària per a fer aquesta tramitació que es farà, majoritàriament, a través d'Internet. El web telematricula.es naix amb l'objectiu d'afavorir que la gran majoria de la població que ha d'efectuar aquest tràmit puga fer-ho des de casa i que no es desplace a cap centre educatiu.

Cal recordar que el procés d'admissió en Infantil i Primària es farà del 8 al 16 de juny i en la resta d'etapes del 17 al 25 de juny. En el web telematricula.es hi ha diferents finestres que estaran actives per a cada moment del calendari d'escolarització. És per això que ara ja es pot consultar informació bàsica sobre el procediment en l'apartat de preguntes freqüents.

No obstant això, per a iniciar la tramitació el que cal és obtindre la 'clau d'admissió'. Hi ha una finestra específica per a obtindre-la i aquesta clau es podrà generar a partir del 8 de juny en Infantil i Primària, no abans; i a partir del 17 de juny en la resta d'etapes educatives, no abans.

Si vols accedir directament a la web, clica ací.

Si vols saber més informació, clica ací per accedir a la informació que ha facilitat la Conselleria d'Educació.

Si vols conèixer de manera resumida tot el procés d'admissió, clica ací per accedir a l'apartat a la nostra web.