¡Bienvenidos a Claret Xàtiva! Gracias por elegirme

Material informatiu en matèria de prevenció del contagi del COVID-19 proporcionat per Conselleria

Des de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, s'han dirigit hui a tots els centres educatius per tal d’oferir la informació que consideren rellevant amb la finalitat de contribuir a frenar l’expansió de la malaltia del COVID-19 i evitar alarmismes innecessaris. Eixos protocols i mesures s'han posat immediatament en marxa a Claret Xàtiva.

Totes les directrius ja indicades per circular a totes les famílies s'han decidit en el Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut, a proposta del Ministeri de Sanitat, en coordinació amb les conselleries de sanitat de les diferents comunitats autònomes. Per tant, la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport únicament executa les decisions preses per les autoritats sanitàries, per tant, totes les mesures que s’adopten relacionades amb el COVID-19 atenen a criteris de tipus tècnic, científic i sanitari i han sigut recomanades per professionals experts en salut pública.

Axí, cap centre educatius estem prenent de manera unilateral cap mesura relacionada amb la malaltia sense comptar amb la supervisió de les autoritats del departament de Salut Pública de la Generalitat Valenciana. De fet, a dia de hui, segons informa Conselleria, a la nostra comunitat autònoma no hi ha cap circumstància que recomane introduir canvis en el funcionament normalitzat de l’activitat acadèmica actual.

Vos adjuntem també el material informatiu que, en matèria de prevenció del contagi, ens ha proporcionat també la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la ma del Ministeri de Sanitat:

 Cartel "Así me lavo bien las manos"

 Infografía "Lávate las manos"

 Power-Point "¿Qué le digo a los niños y niñas sobre el coronavirus?