¡Bienvenidos a Claret Xàtiva! Gracias por elegirme

Gran resposta a la Jornada de Portes Obertes

Aules plenes, passadissos concorreguts, aplaudiments, somriures, salutacions, preguntes, mirades curioses… Encara que era dissabte matí, així es trobava el Col·legi Claret el passat 23 de març durant la celebració de la seua Jornada anual de Portes Obertes. Centenars de persones van visitar les seues instal·lacions i van conèixer de primera mà la seua oferta educativa i els seus projectes d'innovació pedagògica per a poder comprovar de primera mà el lema de les jornades: “El seu futur comença hui!”.

L'objectiu de les jornades es va complir amb bona nota ja que els futurs alumnes i les seus famílies van poder conèixer com es treballa, com és l'escenari i les interioritats d'un col·legi concertat amb una gran tradició educativa a La Costera i que duu sis anys consecutius inclòs en la llista dels 50 millors centres de la Comunitat Valenciana. En l’acte inaugural, on es va projectar un vídeo resum de totes les etapes educatives i actuà el cor polifònic del col·legi, D. Pablo Valls, el director-titular va afirmar que “hui volem compartir i mostrar el magnífic treball que cada dia realitzem a Claret Xàtiva”.

El Col·legi Claret és un centre obert, gratuït en l'ensenyament obligatori i Infantil i subvencionat en Batxillerat. Al costat del seu ideari cristià destaca per la seua innovació educativa i infraestructures. Per açò, junt a les constants visites guiades durant la jornada, es van realitzar tallers pràctics per a mostrar para mostrar la docència en cada etapa, el seu ampli ventall de programes de innovació, el treball en projectes o de forma cooperativa, l’hort escolar o la gran oferta d’extraescolars.

En un context com l’actual, el Col·legi Claret obre les seues portes per a mostrar com s’educa a uns alumnes que entren amb tres anys i surten de l’escola amb 18 anys dins d’un projecte estable i continu. Un camí cap al futur que busca crear en ells una consciència d’homes i dones lliures, ciutadans que tinguen suficient capacitat crítica per actuar amb valors i participar d’una societat millor i més justa.