¡Bienvenidos a Claret Xàtiva! Gracias por elegirme

Claret Xàtiva vos acompanya personalment

En Claret Xàtiva, cada alumne, cada família, té noms i cognoms, un rostre concret, una vida única i un acompanyament individualitzat. Per això, no ens limitem a les classes junt a la resta de companys ni a les reunions de pares grupals, intentem que la nostra tasca educativa siga el més personal possible.

En este curs que ara encetem, esta vocació es plasma de diferents formes. Primer, amb les famílies, amb un horari d’atenció personal per a pares i mares. Cada tutor, l’equip directiu, l’orientadora i els PTs tenen una hora setmanal assignada per a poder atendre qualsevol necessitat o problema. De fet, tots els tutors tenen, almenys, durant el curs una entrevista individual amb cada família.

Amb els alumnes ocorreix el mateix. Per un costat, els alumnes de Batxiller tenen una hora d’atenció d'alumnes fora de l’horari lectiu per a poder resoldre dubtes, repassar continguts o fer preguntes sobre el temari. Per altre, i com un dels projectes més destacats que ha encetat Claret Xàtiva en els últims temps, es troba el coaching o tutors individuals. Cada alumne entre 6é de Primària i 3r d’ESO té un tutor propi assignat (independent del tutor de grup) que s’encarrega d’acompanyar-lo durant l’adolescència amb l’objectiu de ser una escolta activa per a ell i un punt d’estabilitat personal durant la seua estança a Claret Xàtiva i, per què no, també quan acabe el seu itinerari educatiu a les nostre aules.