¡Bienvenidos a Claret Xàtiva! Gracias por elegirme

Comença un nou curs escolar en Claret Xàtiva

Comença un nou curs escolar en Claret Xàtiva

Ha sigut un matí d'alguns nervis però de molta il·lusió i alegria en l'entrada al curs 2019-2020 per als prop de 1.200 alumnes del Col·legi Claret de Xàtiva. Un any on, de nou, l'aspiració és que el seu pas pel centre siga un camí cap al futur. Ja són més de cinquanta anys d'aposta de moltíssimes famílies per un projecte educatiu innovador, proper, rigorós i obert a tots on la major riquesa del col·legi són tots els que trien Claret Xàtiva per a créixer junts.

Aules plenes, passadissos concorreguts, somriures, salutacions, retrobaments, mirades curioses… Així s'ha respirat hui al Col·legi Claret amb un inici de curs amb total normalitat per a tots els nivells que el centre ofereix, des d'Infantil fins a Batxillerat, dels tres als divuit anys sense eixir del mateix projecte escolar. Una oferta educativa que destaca pels seus projectes d'innovació pedagògica i que, per vuitè any consecutiu, està inclòs en la llista dels 50 millors centres de la Comunitat Valenciana. 

Claret Xàtiva és un centre obert, gratuït en l'ensenyament obligatori i Infantil i amb concert singular en Batxillerat. Al costat del seu ideari cristià destaca per la seua innovació educativa i infraestructures. Compta amb un ampli ventall de programes com AMCO (plurilingüisme), ENTUSIASMAT (intel·ligències múltiples) o IMPLE (aprendre de forma més autònoma i ús de les noves tecnologies). A més de la seua oferta educativa, destaca també per la seua gran oferta d'extraescolars, el seu projecte esportiu, el coaching a l'alumnat, els convenis amb Càrites Arxiprestal, la integració en la multiculturalitat, els projectes solidaris o el projecte mediambiental i de reciclatge per a tot el centre.

En un context difícil com l'actual, el Col·legi Claret creu fermament en la seua vocació: acompanyar als seus alumnes per a ajudar-los a convertir-se en futurs ciutadans que actuen amb valors i coneixement per a la construcció d'una societat millor i més justa. El matí s'escriu des de les aules de hui.